Urheilu ja vapaa-aika tasapainottavat arkea

Sport-tv monipuolisena viihdyttäjänä

Erilaiset urheilubaarit ovat yleistyneet viime vuosina ympäri maailmaa. Ei ihme, sillä ne ovat paitsi urheilusta kiinnostuneiden tapaamispakkoja, tarjoavat usein myös erilaisia aktiviteettejakin: pieniä harrastuspisteitä, kuten tikanheittoa perinteiseen tai darts-tikkatauluun, biljardia tai ulkona vaikkapa minigolfradan. Mutta kaikkein yleisin houkutin sporttibaareihin taitaa olla monipuolinen TV:n urheilukanavien tarjonta ja isot monitorit.

Urheilu yhdistää

Urheilukanavia voi toki katsoa kotonakin, mutta erityinen tunnelma syntyy, kun voi isommalla ystäväporukalla isossa tilassa katsoa isolta monitorilta omaa kansallisurheilua tai vaikkapa aina jännittäviä urheilun maailmanmestaruuskisoja. Tällaisessa tilanteessa moni päätyy urheilubaariin sport-tv:n ääreen.

Urheilu yhdistää suurta osaa ihmisiä sukupuolesta, iästä, kansallisuudesta ja maailmankatsomuksesta riippumatta. Näin ollen myös yritysten virkistystapahtumat voidaan helposti järjestää urheilun ympärille. Monipuoliseen sporttibaariin kokoontuminen tarjoaa työyhteisön jäsenille parhaimmillaan mitä riemukkainta yhdessäoloa, jonka takaavat laadukas sport-tv ja kenties pikku aktiviteetit ja kilpailut.

Urheilukanavien tarjonta

Kaapeli-, satelliitti- ja Internet-tv takaavat monipuolisen ja kansainvälisen ohjelmatarjonnan. Moni muistaa, että vielä 1980-luvulla Suomessa oli lähes mahdotonta seurata rugbya tai amerikkalaista jalkapalloa, koska kansallinen televisio ei niitä juurikaan näyttänyt. Nykyään laadukas sporttibaari pystyy näyttämään urheilun ystäville vaikka australialaista urheilukanavaa, jos näin toivotaan.

Yksityiskotiin voi ostaa ohjelmantarjoajalta urheilukanavapaketin, jossa näkyy parikymmentä urheilukanavaa. Kanavapaketit ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin ilmaisia. Jos oma aika on rajallista eikä isoa investointia halua tehdä, niin ilta sporttibaarissa työ- tai ystäväporukalla voi olla lopulta edullisin ja hauskinkin vaihtoehto jännätä urheilun parissa. Tässä tehtävässä sport-tv on lyömätön.

Työyhteisön hyvinvointi tärkeää

Työyhteisön hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että työntekijät kokevat olevansa tasa-arvoisessa asemassa ja että heitä kohdellaan tasaveroisesti. Koko viikonlopun kestävä virkistystapahtuma kaukana kotipaikkakunnalta ei useinkaan sovi jokaiselle. Etenkin urbaanissa ympäristössä toimiva työyhteisö voi valita virkistyksekseen hyvätasoisen urheilubaarin, jossa pääasiaksi ei suinkaan muodostu alkoholin nauttiminen, vaan yhteisistä aktiviteeteista nauttiminen ja jännittävien urheilutapahtumien seuraaminen monipuolisen ja laadukkaan kanavatarjonnan mahdollistamana.

Läheltä löytyvä virkistys on usein edullisin ja hauskin niin työnantajalle kuin koko työyhteisöllekin. Ja yllättäen saattaa aiemmin vieraalta tuntunut rugby tai amerikkalainen jalkapallo alkaa kovastikin kiinnostaa, kun lajeihin pääsee tutustumaan hauskassa seurassa laadukkailta urheilukanavilta. Mikäli sport-tv kiinnostaa, kannattaa ottaa aikaa ja vierailla Groovetown Jack Bar & Billiard nimisesä paikassa Helsingissä.